Je kunt werkelijk alles vinden op Ebay!

Een Duitse vrouw heeft haar Enzo Ferrari te koop aangeboden op eBay. De hoogste bieder zal echter niet alleen de gelukkige eigenaar van de rode bolide worden. De winnaar van de veiling zal namelijk ook de vrouw zelf erbij krijgen. Met deze ietwat ongebruikelijke stap hoopt de 26-jarige zangeres, die zichzelf Leila noemt, haar droomman te vinden.

In haar advertentie heeft de Duitse laten weten de Ferrari gekocht te hebben van het fortuin dat ze van haar ouders erfde. Maar met enkel een Ferrari is haar leven nog niet compleet, zo blijkt. “Ik zoek nu nog een leuke man, die overigens niet alleen met me wil trouwen enkel en alleen om het geld”, aldus Leila. Vrouwelijke Ferrari-liefhebbers lijken dus pech te hebben.

Geïnteresseerde mannen moeten overigens ook over een aardige duit beschikken. De biedingen beginnen vanaf 1,25 miljoen euro. Daarnaast meldt Leila van oudere mannen te houden: als je tussen de 40 en 58 bent, heb je een streepje voor bij zangeresje Leila Oriental. De Duitse laat in de Bild weten al honderden e-mails vanover de hele wereld te hebben gekregen. Een persoon zou zelfs 2 miljoen euro hebben geboden voor de Duitse en haar auto, maar die kon volgens Leila niet bewijzen dat hij daadwerkelijk over het geld beschikte.

De veiling is hier te vinden, maar in de pagina staat niet expliciet dat de vrouw zichzelf met de wagen verkoopt. Vermoedelijk hebben de richtlijnen en regels op eBay het plannetje van Leila verstoord. Op haar persoonlijke eBay-pagina is echter meer over de wanhopige schoonheid en haar zoektocht te lezen.

Bron: Fok.nl

One Response to Je kunt werkelijk alles vinden op Ebay!

  1. Anoniem schreef:

    ziet er nog goed uit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: