Raad het nummer (4)

Editie vier van raad het nummer is een feit. We zijn erg blij dat jullie allemaal zo enthousiast zijn en meespelen. Ditmaal gaat het niet om een deuntje wat iedereen kent, maar om de intro van een nummer. Je krijgt dus de eerste paar seconden te horen en de rest is aan jou. Hij is niet echt moeilijk, maar eenvoudig wil ik het ook niet noemen. Wederom: In je reactie je voor- en achternaam vermelden en de titel én artiest. Alleen dan wordt je antwoord gekeurd. Genoeg uitgelegd, de opgave van vandaag vind je hier. De ranglijst is als volgt:
01. Niki Rijkers (3 punten)
01. Ferry van der Sar (3 punten)
01. Robert Delpeut (3 punten)
04. Frank van Oort (2 punten)
05. Rick Cranen (1 punt)

Geraden! Er is geen fout antwoord gegeven. Maar ja, antwoorden is ook niet zo lastig meer als het juiste er al staat. Freek van Doorn heeft de 3 punten binnen gehaald want hij wist als eerste dat we Look through my eyes van Phil Collins zochten. Niki Rijkers gaf dit antwoord als tweede en heeft dus 1 punt verdient. Morgen weer een nieuwe Raad het nummer. Morgen zal hij te vinden zijn tussen 13:00 uur en 18:00 uur.

Wederom kun je de uitleg vinden bij “Read the rest of this entry”.

9 tot en met 23 oktober gaan we elke dag een Raad het nummer posten, en met het goede antwoord kun je punten verdienen. Het eerste goede antwoord levert 3 punten op en het tweede goede antwoord levert 1 puntje op. Zo hebben de muziekkenners en de vaste bezoekers beide een kans. Wie op het einde van de twee weken het meeste punten heeft, die wint. Wat de prijs is houden we nog even voor onszelf, maar het is zeker de moeite waard kunnen we je vertellen. Zorg dat je bij de reacties je voor- én achternaam post, zodat we de lijst goed bij kunnen houden. Met meer dan 2000 bezoekers per dag zal er waarschijnlijk wel iemand zijn die dezelfde naam heeft als jij. De strijd is dus begonnen op maandag 9 oktober en zal eindigen op maandag 23 oktober. Bij een gelijkspel komt er een finalenummer. Behalve ikzelf zullen andere crewmembers van zonder-pardon gewoon mee mogen raden. Wees niet gevreesd, hun kunnen in geen enkele manier het antwoord te weten komen via mij. Met vragen kun je mailen naar zonderpardon@gmail.com.

7 Responses to Raad het nummer (4)

 1. Freek van Doorn schreef:

  Phil Collins – Look through my eyes

 2. Niki Rijkers schreef:

  Phil collins – look trough my eyes jaa en ik maar naar dat andere nr luisteren 😛

 3. jobkil schreef:

  ik ga mee met phil Collins – Look trough my eyes

 4. King-Kong schreef:

  phil Collins – Look trough my eyes

 5. JvdH schreef:

  phil Collins – Look trough my eyes

 6. Cranen schreef:

  Dan zeg ik ook maar Phil Collins – Look trough my eyes… :S Ik ken het niet maar hij is het toch

 7. Robert schreef:

  Damn.. Gemist.. Morgen waarschijnlijk weer.. =(

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: