Raad het nummer (6)

De aftrap van het weekend is weer goed gevierd gisteren avond in Veghel. Hopelijk zijn jullie allemaal weer een beetje fris voor een nieuwe raad het nummer. Om maar een beetje in de feeststemming te blijven heb ik gekozen voor een nummertje waar je lekker op los kunt gaan. Ik kan vast hinten dat hij niet echt van dit jaar is, maar wel erg tof. De vele ophef over het liedje van gisteren ging nergens over. Gelukkig is hij toch gewoon geraden. Dit is, denk ik, echt zo’n nummer die je of direct weet of niet op komt. Anyway, je voor én achternaam weergeven in de reactie en de titel én artiest. Anders wordt je antwoord niet meegeteld! Gisteren hebben we een uitzondering gemaakt door iemand in de mogelijkheid te stellen zijn naam later te melden. Dit vanwege het feit dat het zijn eerste keer was, maar dit is nu voorbij! Zorg dus dat je goed je antwoord nakijkt alvorens je hem post. De opgave van vandaag vind je hier en de ranglijst is als volgt:
01. Niki Rijkers (4 punten)
01. Ferry van der Sar (4 punten)
02. Robert Delpeut (3 punten)
02. Freek van Doorn (3 punten)
02. Mark Pieterse (3 punten)
06. Frank van Oort (2 punten)
07. Rick Cranen (1 punt)

Geraden! Het is jullie ook vandaag weer gelukt. Dit was weer echt zo’n deuntje wat iedereen kent maar weinig weten te benoemen. Ondanks de lullige manier van de puntverdeling wil ik toch Robert Delpeut feliciteren met het geven van het goede antwoord, namelijk: Nunca – Movin Train. Helaas kan ik hem hier maar 1 punt voor geven (voor info, zie reacties). Ferry van der Sar zal 3 punten ontvangen. Tot morgen.

Wederom is de uitleg van het spel te vinden bij “Read the rest of this entry”. Vanaf morgen wordt er geen speluitleg meer bij gegeven. Dan zul je zelf terug moeten lezen.

9 tot en met 23 oktober gaan we elke dag een Raad het nummer posten, en met het goede antwoord kun je punten verdienen. Het eerste goede antwoord levert 3 punten op en het tweede goede antwoord levert 1 puntje op. Zo hebben de muziekkenners en de vaste bezoekers beide een kans. Wie op het einde van de twee weken het meeste punten heeft, die wint. Wat de prijs is houden we nog even voor onszelf, maar het is zeker de moeite waard kunnen we je vertellen. Zorg dat je bij de reacties je voor- én achternaam post, zodat we de lijst goed bij kunnen houden. Met meer dan 2000 bezoekers per dag zal er waarschijnlijk wel iemand zijn die dezelfde naam heeft als jij. De strijd is dus begonnen op maandag 9 oktober en zal eindigen op maandag 23 oktober. Bij een gelijkspel komt er een finalenummer. Behalve ikzelf zullen andere crewmembers van zonder-pardon gewoon mee mogen raden. Wees niet gevreesd, hun kunnen in geen enkele manier het antwoord te weten komen via mij. Met vragen kun je mailen naar zonderpardon@gmail.com.

15 Responses to Raad het nummer (6)

 1. roy schreef:

  dj starkoo???

 2. Frank schreef:

  Hard one..hmmmm lemme think

 3. Robert schreef:

  Nunca – Movin train

 4. Ferry van der Sar schreef:

  Nunca – Movin train
  weer een punt 🙂

 5. Ferry van der Sar schreef:

  Eej mn punt van vorige keer is nie bijgewerkt 😦 ik sta op 4.
  Gegroet

 6. Ferry van der Sar schreef:

  en na deze keer op 5 🙂

 7. JvdH schreef:

  het gaat er hard aan toe hiero ;). Een dikke strijd om de super titel i know the most songs

 8. Robert schreef:

  Inderdaad, bikkelharde game!

 9. JvdH schreef:

  Maar goed daar gaat het om. We moeten wat meer bekendheid krijgen. Zodra dit het geval is zullen weg gaan uitbreiden. Hierbij komt ook een totale verandering van de weblog maar voor het zo ver is. Laten we hier maar is eerst een spetterende winnaar uit halen.

 10. Robert Delpeut schreef:

  Nunca – Movin Train

  Met voor en achternaam.. 😉

 11. postmen schreef:

  In een bikkelharde game moet ik ook bikkelhard zijn als jury. Ik heb expliciet vermeld dat voor- én achternaam verplicht waren. Robert heeft inderdaad het juiste antwoord gegeven met Moving Train van Nunca echter gebruikte hij alleen zijn voornaam. Daarom moet ik dat antwoord afkeuren en is Ferry de eerste met het correcte antwoord die geteld wordt. Nu heeft Robert echter wel zijn achternaam erbij gebruikt en verdient dus 1 punt. Voor vandaag: Ferry 3 punten, Robert 1 punt. Sorry kerel, maar dat zijn de regels.

 12. Robert Delpeut schreef:

  Godver..

  Groot gelijk man, mijn eigen fout..

 13. postmen schreef:

  Bedankt dat je het zo goed op vat. Kon het niet maken je 3 punten te geven, had het er deze keer bij gezet. Toch, sorry.

 14. Robert Delpeut schreef:

  Klopt, ik las het en ik dacht #$&#@$&*(#&W($, dus ik nogmaals gepost met voor en achternaam voor de zekerheid..

  Tot morgen, geniet van je vrij avond allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: