Egyptische smokkelaarster verraad zichzelf

Een ‘hoogzwangere’ Egyptische smokkelaarster is tegen de lamp gelopen dankzij haar miserabele acteerprestaties. De vrouw veinsde barensweeën toen ze door de douane moest op de luchthaven van Caïro. De immer behulpzame douanemedewerkers verlosten de Egyptische, na een snelle fouillering, van de veroorzaker van haar ‘ongemak’: enkele tientallen mobieltjes.

De jonge vrouw, wier identiteit niet is vrijgegeven, begon te klagen over weeën toen ze vanuit Dubai aankwam op het vliegveld van Caïro, in de hoop daarmee haar douanecontrole te bespoedigen.

Een douanebeambte controleerde haar paspoort en verbaasde zich over het grote aantal stempels. Het leken de douane-medewerker wel wat erg veel recente reizen voor een vrouw in haar toestand, aldus een bron op de luchthaven. Daarop liet de beambte de Egyptische fouilleren door een vrouwelijke collega. Deze bracht aan het licht wat er in werkelijkheid schuilging onder de kleding van de vrouw: 48 mobiele telefoons ter waarde van zo’n 14.000 euro. De trotse ‘moeder’ is aangehouden.

One Response to Egyptische smokkelaarster verraad zichzelf

  1. moppie schreef:

    a nog geen reactie hier?? nu wel door mij alweer een reactie 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: