Fouradi – één ding

Mag ik jullie voorstellen aan alweer een nieuwe artiest genaamd Fouradi. Fouradi bestaat uit de broers Mohamed en Brahim. Eind 2004 kwam Brahim in aanraking met muziek. Na wat dollen met vrienden in de studio kwam het liedje ‘Wat wil je horen’ naar boven. Het liedje sloeg goed aan bij hun vrienden en deze spoorden de jongens aan om hiermee verder te gaan. Mohamed begon bij vrienden in de thuisstudio als zanger, en ontwikkelde zich snel op het gebied van muziek. Met hun 2 verschillende talenten zijn ze nu een succesvol duo. Wat hun zo origineel maakt, is de stijl van hun muziek. Ze staan bekend om hun originele sound, R&B gemixt beats, verschillende invloeden en een twistje hedendaagse hiphop. Ze zeggen dan ook in hun eigen woorden: ‘De dingen en de emoties die je meemaakt, moet je uiten. Het is maar net welke uitlaatklep je daarvoor gebruikt. Voor ons is dat muziek.’

Ze zijn door het liedje ‘Marokkaanse schoonheid’ bij de multiculturele jongeren populair geworden. Doordat vele zich aangesproken voelden en dat was precies de boodschap die ze over wilden brengen: ‘Wees bewust van je innerlijke en uiterlijke schoonheid!’. Het kon dan ook niet lang duren voordat hun optredens zich konden verplaatsen van scholen en buurthuizen naar vele discotheken door heel Nederland. Met hun nieuwste singel “één ding” hopen ze nu ook op de radio door te breken, en wij van de Zonder-Pardon kunnen Fouradi gerust stellen, want dat gaat ze met dit nummer zeker lukken.

Houd de radio’s en breezerzenders goed in de gaten want binnenkort zie je hem voorbij komen en onthoud dan, Z-P  had hem al.

Fourdadi – één ding

Om te luisteren, simpel klikken op de link. Om te downloaden, rechtermuisknop, doel opslaan als.

2 Responses to Fouradi – één ding

  1. King-Kong schreef:

    Had hem al eerder gehoord.. maar luisterd idd wel lekker weg dit liedje!

  2. JvdH schreef:

    Ja, ik wou het net te zeggen, het nummer luistert goed weg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: