American Pie 5: The Naked Mile

De ene primeur is amper doorgedrongen tot het publiek of ZP komt alweer met de volgende aanzetten. Deze mag er ook zeker wezen, vandaar dat ik hem bij deze als uitsmijter van de week benoem. Dus stop met zoeken, je hoeft hem niet meer te downen en te branden, want ook deze (American Pie 5: The Naked Mile) is gewoon heerlijk online te bekijken! Wacht dus niet langer en ga hem bekijken bij “Lees de rest van dit onderwerp”. De kwaliteit is voor een online film erg goed vinden wij.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Mocht je eventuele verzoekjes hebben post deze dan in comment of neem contact op via de mail!

11 Responses to American Pie 5: The Naked Mile

 1. JvdH schreef:

  Heb hem al gezien, en dan wel in spetterende kwaliteit met een perfecte ondertiteling daar doet deze dus van onder. Maar het is wel een mooie film om te kijken.:)

 2. roy schreef:

  kheb em ook al gezien heb em thuis op dvd ligge met je ouwe kutrommel hahaha

 3. King-Kong schreef:

  Meeehhhhhh,
  je hoort ze alleen als ze hem hebben gezien 😛
  SAW III heb je denk ik nog niet gezien omdat je daar geen comment in post met daarin bv
  DANK JE WEL!!!

 4. postmen schreef:

  True true, mag ook weleens gezegd worden als het een nette post is. Heb ze nog niet gezien, maar zag een klein stukje van American Pie 5 en die was van erg nette kwaliteit. Mooie post hoor King-Kong.

 5. Meurby schreef:

  Sorry dat ik het zeg, maar ik ga goede films als Saw III en American Pie 5 echt niet op zon gaar klein frot schermpje in Firefox bekijken 😡

 6. postmen schreef:

  Dan moet je gewoon IE gebruiken, dan kun je hem fullscreen kijken. Geef dus niet ons de schuld dat jij op een ” frotschermpje” zit te kijken.

 7. Meurby schreef:

  Misschien gewoon rukkwaliteit..? Of wist je niet dat Firefox die optie ook had “volledig scherm” :\

 8. postmen schreef:

  Kwaliteit van AP5 is alles behalve ruk voor een internetfilm. Ik heb een 19″ breedbeeldscherm en daarop is alles prima te zien, dus valt allemaal nogal mee. Mensen hier hebben er nogal eens een handje van om overal maar commentaar op te geven, dat moet eens afgelopen zijn. Bevalt het je niet? Prima! Maar bok dan ook op.

 9. King-Kong schreef:

  @ Meurby

  Ik citeer letterlijk uit de post van SAW III

  “Mocht je geen tijd, zin of de hersens hebben om zelf even Saw III te fikken op een DVDtje.”

 10. JvdH schreef:

  Wat een crep hier allemaal, het is gewoon zo, als je in de film-download-wereld zit. Ga je niet naar zo’n knaken film kijken die op internet rond spookt! Zo is het gewoon, het is niet zo dat niet leuk is dat het er op staat. Perfect voor de mensen die het niet nodig vinden om te leren hoe ze een DVDtje moeten branden. Ook dat respecteren we, anders konden we er geen geld meer aan verdienen. Maar wees nou eerlijk. Wat heb je liever of een DVD met een lekkere kwali die op een 100cm scherm nog vlekkenloos te kijken is, of dat je een film hier achter je PC kijkt, en zonder OT en hij is toch wel pixelachtig te noemen hoe je het went of keert. zelfs op een 15′ scherm is het niet de beste kwali en dat al helemaalll niet van saw III. Maar goed, een reactie over een film kunnen we dus beter niet meer geven. Films kijken op inet bestaat gewoon uit cam en cam is ruk!

 11. Meurby schreef:

  Eens met JvdH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: